Relatiecounseling

Wanneer je relatie goed zit, is dit een bron van energie. Denk maar eens terug aan de tijd dat jullie pas een koppel waren. Het gevoel van verbondenheid maakte jullie waarschijnlijk enthousiast, vol energie en vol vreugde.

Zoals mensen veranderen doorheen de tijd, zo veranderen ook relaties. Hierbij kent iedere relatie wel eens momenten van spanning, ergernis en ruzie. Want, in tegenstelling tot wat media en films laten uitschijnen, bestaat 'de perfecte relatie' niet. En dat zouden we eigenlijk ook niet willen.

Een mindere periode in jullie relatie hoeft echter niet te betekenen dat jullie relatie falend of ongezond is. Het kan wel een teken zijn om even stil te staan en extra aandacht te geven aan de relatie en elkaar.

Als relatiecounselor begeleid ik het proces om inzichten en voeling te krijgen met de eigen noden en verlangens. Hierbij stimuleer ik jullie allebei om zicht te krijgen op eigen patronen en relatiepatronen die niet blijken te werken. Daarnaast ondersteun ik ook het proces om vanuit deze nieuwe inzichten de dialoog met elkaar aan te gaan.

Kortom:

Meer begrip voor elkaar
              Meer vertrouwen in de relatie
                               Meer zelfkennis wat bijdraagt tot een betere relatie​

Zijn resultaten waar ik naar streef.

 

Nu kan het zijn dat je partner (nog) niet bereid is om counseling te starten. Of misschien ben je zelf nog niet klaar voor de confrontatie die mogelijks zou kunnen komen.


Ook dan ben je welkom!


Ik ben er immers van overtuigd dat wanneer jij nieuwe inzichten krijgt, dit beweging brengt in de relatie. Samen met jou ga ik op zoek naar mogelijkheden om je verwarrende emoties te ordenen en gaan we na hoe jij het relatieprobleem ervaart.

Assesteenweg 329

1740 Ternat

info@aurelieguignies.be

0487/87 77 63

BE 0673.565.723

erkend counselor (BVRGS)

Woensdag en Zaterdag : groepspraktijk Mint (Gooik)

Vrijdag : thuispraktijk (Ternat​​)

Heb je vragen?
  • Black Facebook Icon

© 2019 by Aurélie Guignies. Made with love.