Assesteenweg 329

1740 Ternat

info@aurelieguignies.be

0487/87 77 63

BE 0673.565.723

erkend counselor (BVRGS)

Woensdag en Zaterdag : groepspraktijk Mint (Gooik)

Vrijdag : thuispraktijk (Ternat​​)

Heb je vragen?
  • Black Facebook Icon

© 2019 by Aurélie Guignies. Made with love.

Aurélie Guignies

Voor zolang ik het me kan herinneren, heb ik een passie voor mensen en hun relaties. Vanuit de interesse voor wat hen beweegt, verbindt en wat hen hierin soms belemmert.

Mijn passie voor mensen uit zich in iedere werkervaring die ik tot nog toe opdeed. Gaande van kinderbegeleidster tot animator in een rusthuis.
Sinds ik mijn Bachelor Orthopedagogie behaalde, deed ik ervaring op als leefgroepbegeleidster, gezinsbegeleidster en als medewerkster in een opvanghuis voor dak- en thuislozen.

Omdat ik van het werken met relaties mijn specialisatie wilde maken, ben ik me de laatste jaren gaan bijscholen door middel van vormingen en opleidingen.Van 2016  tot 2018 volgde ik de counseloropleiding aan het VSPW in Gent.

De praktijk is hiervan het resultaat.

Omdat mijn honger naar verdieping en mijn goesting om te groeien zo groot zijn, ben ik me momenteel aan het bijscholen met een postgraduaat Contextuele Therapie aan de Arteveledehogeschool in Gent.

Naast mijn liefde voor mensen, heb ik ook een voorliefde voor tweedehands. Dit uit zich niet alleen in het interieur van mijn praktijk; het symboliseert ook hoe ik naar relaties kijk.


Relaties kunnen door de tand des tijds blutsen gaan vertonen. Als gezins- en relatiecounselor kijk ik verder dan deze blutsen en heb ik oog voor het karakter en potentieel van iedere relatie. Net zoals dit het geval kan zijn bij tweedehands voorwerpen, vragen relaties soms wat werk, tijd en liefde om weer helemaal tot hun recht te kunnen komen. Een proces dat ik met veel enthousiasme begeleid.